Butlletí del Patrocinador · Edició Novembre 2011

Benvolgut Patrocinador,

Us enviem diferents informacions que considerem importants per la vostre relació amb el socis o activitats que desenvolupa el Gremi.

FORUM VERD – 5è Congrés de Jardineria i Empresa de Catalunya

El 5è Congres de Jardineria i empresa a Fòrum Verd pretén ser un espai profitós d’intercanvi on els diferents actors, jardiners, viveristes, paisatgistes, formadors i empreses vinculades, posin sobre la taula les mancances vers els altres així com les vies d’aproximació i col·laboració. Durant el Congrés de Fòrum verd plantegem fer tres debats per parlar de sinergies: Jardiner-Jardiner, amb el Gremi com a nucli d’unió on puguis conèixer, compartir i creixa. Jardiner-Paisatgista, amb professionals que treballin en diferents àmbits tant públic com privat. Jardiner-Viverista, important, es necessari veure com utilitzar la planta i deixar de fer jardins monotemàtics.

L’objectiu, marcar el camí per la innovació i una major professionalització del sector.

El dia 15 es celebrarà el Demo-skill. Està basat en el campionat de les escoles de Formació Professional en el cas e Catalunya (catskills) i España (Spainskills) i que a nivell mundial (Worldskills) participen estudiants treballadors vinculats a les empreses. En el cas de la Jardineria , es un concurs de construcció de jardins entre les escoles amb cicles de jardineria. A Fòrum Verd proposem un Demo-skill que servirà de preparació pels Catskills que se celebraran el 2013. Participaran 4 equips o parelles amb un projecte de jardí 3×5 mts. preparat per l’ocasió. Si esteu interessats en patrocinar d’aquest concurs, podeu contactar amb el Gremi.

 

FUNDACIÓ DE LA JARDINERIA I EL PAISATGE

Us comuniquem finalment ja es activa la nova web de les NTJ www.fjip-ntj.org que relleva a l’antiga Fundació NTJ.

 

ACTIVITATS

El Gremi va col·laborar a l’organització i va participar com a ponent de la I Jornada Tècnica de Aurea Herbs and Trees que sota el títol “La crisi global, una oportunitat de repensar el sector del verd” es va celebrar el dia 8 de novembre a les instal·lacions de Mitteland a Piera.

 

Per més informació podeu contactar amb el Secretari Tècnic del Gremi, el Sr. Santi Caballero, santi.caballero@cecot.org.

 

Terrassa, Novembre 2011