Conveni de Jardineria. L’augment salarial del 2013 pendent de la mediació iniciada el passat 5 d’abril

El passat dia 5 d’abril ens van  reunir amb urgència a Madrid les patronals i sindicats amb la participació d’un mediador per debatre sobre la re-negociació del Conveni de Jardineria. Aquesta mediació ha estat sol·licitada pels sindicats després de no arribar a cap acord a la reunió del passat 21 de gener. Els sindicats acusen a les patronals de no aplicar l’augment previst per aquest 2013. La FEEJ (patronal a la que pertany el Gremi) va informar que  a pesar de no haver signat el seu dia el conveni ha estat respectuosa i sempre ha indicat als seus socis l’obligatorietat de la seva aplicació així com de les noves vies de negociació a cada empresa a  partir de l’aplicació de  l’última Reforma Laboral.  

La propera reunió està convocada  pel pròxim   dilluns 15 d’abril  on hem de presentar i debatre  les diferent propostes.

 Continuarem informant.