CatSkills 2016. Reus guanyador, Mollerussa segon i Castellar tercer.

El jurat  presidit pel Sr. Jordi Mayench en representació de la Gremi de Jardineria de Catalunya va donar guanyador a  l’IES d’Horticultura i Jardineria de Reus del CatSkill de Jardineria 2016 celebrat a Mollerussa els dies 19 i 20 de març al marc de la Fira  de Sant Josep.  L’equip serà el representant de Catalunya a la pròxima edició dels  SpainSkill. Mollerussa segon i Castellar tercers vam completar la terna guanyadora.     

 

Els equips formats per dos alumnes de cicle mig de Jardineria dels centres de Reus, Mollerussa, Castellar del Vallés, “La Garrotxa” de Olot,  Rubió i Tudurí de Barcelona i l’Escola Quintanes de les Masies de Voltregà  l’IES a més de competir entre ells van tindre que “lluitar” contra les inclemències el temps sobre tot de dissabte.