Observatori del Paisatge. Nova Publicació

Ja es pot consultar la nova publicació Paisatge, desenvolupament rural i ciutadania. Bones pràctiques de col·laboració ciutadana en la gestió del paisatge a Europa.

El document fa una selecció de deu experiències de col·laboració ciutadana en la gestió i ordenació del paisatge que s’estan duent a terme a Europa. S’analitzen casos de Catalunya, França, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Eslovàquia, el Regne Unit i els Països Baixos.

Aquesta publicació, disponible en paper i en digital, s’emmarca dins el projecte de cooperació COL·LABORAxPAISATGE “Desenvolupament rural a través del paisatge i la col·laboració ciutadana (construccions de pedra seca)”, coordinat per l’Associació pel Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC) amb l’assessorament i el suport tècnic de l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

Pots accedir al document en format digital aquí.