Presentació del Llibre “ Santiago Rusiñol; Jardins d’Espanya”

Durant la jornada anual del Gremi es procedirà a la presentació del llibre “Santiago Rusiñol. Jardins d’Espanya”

Es centra en mostrar l’univers artístic de l’edició de l’àlbum Jardins d’Espanya publicat el 1903 i editat de nou el 1914, un veritable llibre d’art que va consagrar a Rusiñol per sempre més com el pintor de jardins. A més de l’autora principal del llibre, Mercedes Palau-Ribes, hi col·laboren  els experts Josep de C. Laplana, Francesc Fontbona i Margarida Casacuberta. Profusament il·lustrat amb la producció de jardins de Rusiñol, conté, per primera vegada, la col·lecció completa dels cinquanta-cinc jardins que conformen les dues primeres edicions de l’àlbum i una exhaustiva cronologia biogràfica.

Aquesta publicació ha estat editada pel Museu del Modernisme de Barcelona.