Nou President i noves directrius a ELCA

ELCA es proposa ser el motor de tota la ‘indústria verda’ per a la promoció i defensa dels seus interessos a la UE i per a això animarà a tots els països a expressar les seves necessitats, dubtes i propostes en tots els àmbits de la activitat.

Es prestarà especial atenció a les necessitats de formació, ja que la manca de mà d’obra amb la qualificació necessària és un problema en tots els països.

Amb les diferències conegudes en el desenvolupament de l’activitat segons els països, hi ha coincidència en la bona marxa general de l’economia i en la dificultat per atraure talent i gent jove a la professió i la qualitat minvant de la formació professional.

ELCA (European Landscape Contractors Association) a la que pertany la FEEJ de la que el Gremi es sòcia, es va fundar l’any 1963 i te com objectius fomentar la cooperació, així com l’intercanvi d’informació i experiència a Europa.

Herik Bos, nou President d’ELCA amb el Jaume Alagarda, President de la FEEJ i el Jorge Muñiz, Secretari del Gremi de Jardineria de Catalunya el passat dia 4 d’abril a Niza