L’equip guanyador del REPTE IFEST de Jardineria visiten Allariz

La Queralt, l’Albert i el Jordi, alumnes de l’Institut Pla de l’Estany de Banyoles  acompanyats del Quim Farrés, Cap del departament de Tecnologia vam visitar el “Festival de Xardíns d’Allariz” el passat dilluns 9 de setembre.

Aquest es el premi que el Gremi i Marimurtra els van lliurar el passat més de juny. Durant la visita al festival van estar acompanyats de la Sra. Maria Cristina Cid, Alcaldessa i  Regidora de Promoció i Turisme, el Sr. Bernardo Varela, Regidor de Medi Ambient  i el Sr. Celestino Feijóo, l’aparellador i responsable de l ‘espai del festival. L’anterior alcalde i promotor del Festival, el Sr. Francisco Garcia va compartir una bona estona amb l’equip. Una vegada finalitzada la visita als Jardins del festival, van fer un recorregut guiat per la Sra. Maria Cristina per a població.

El viatge del premi finalitza gaudint d’una visita a Santiago de Compostela el dia 10.