Plaques, adhesius i logotip del gremi

Us recordem que podeu adquirir la placa – distintiu d’empresa agremiada, així com els adhesius amb el logotip per als vostres vehicles i papereria. L’objectiu és contribuir a reforçar la vostra imatge de cara als vostres clients. Així doncs, el consumidor sabrà que està contractant els serveis d’una empresa agremiada, dotada dels millors recursos tecnològics i amb un personal qualificat i professional.

La placa és de metraquilat transparent, amb el logotip a color, pensades per estar a l’exterior, i té unes dimensions de 25×25 cm i un gruix de 8 mm. El cost de cada placa és de 15,00 €.

Els adhesius per als vehicles són de PVC blanc i tenen unes dimensions de 20×20 cm. El cost de l’adhesiu és de 0,60 €.

Els adhesius per a la papereria estan dissenyats perquè els pugueu enganxar a tots el vostres documents: factures, pressupostos, projectes i tots aquells que cregueu convenient. Tenen una dimensió de 2×2 cm i es presenten en fulls de 150 adhesius. El cost de 150 unitats és d’1,00 €.

D’altra banda, aquelles empreses que accepteu les normes d’ús del logotip del Gremi que us adjuntem i ens les feu arribar al fax 937366014, us farem arribar el logotip en suport informàtic perquè pugueu inserir-lo directament a la vostra papereria, pàgines webs, etc.

Normes d’ús del logotip del Gremi
(per visualitzar el document cliqueu aquí)
 

Si desitgeu adquirir la placa, més adhesius o bé, el logotip en suport informàtic, només cal que us poseu en contacte amb la secretaria del Gremi per tal de fer les vostres comandes.

Persona de contacte:
Núria Amela
Tel. 937361103
Fax. 937366014
C/e: jardinerscatalunya@cecot.org