5é Congrés de Jardineria 2012

Encara que no ho sembli, un sector que hauria d’anar sempre a convergir, camina en paral·lel. No son temps per anar en solitari si no d’aprofitar totes les sinergies que els subsectors del verd possibilita. Hem de fer front a la situació de crisi actual i posicionar-nos conjuntament al futur i atesa l’estructura del nostre sector, no és possible fer-ho per separat. Fòrum Verd ja es un excel·lent exemple de sinergia. El 5è Congres de Jardineria i empresa a Fòrum Verd pretén ser un espai profitós d’intercanvi on els diferents actors, jardiners, viveristes, paisatgistes, formadors i empreses vinculades, posin sobre la taula les mancances vers els altres així com les vies d’aproximació i col·laboració

 

El viverista no sempre produeix allò que el jardiner necessita i tant aquest com el paisatgista moltes vegades desconeixen de que material vegetal disposa.

 

Per això, durant el Congrés de Fòrum verd plantegem fer tres debats per parlar de sinergies: Jardiner-Jardiner, amb el Gremi com a nucli d’unió on puguis conèixer, compartir i creixa. Jardiner-Paisatgista, amb professionals que treballin en diferents àmbits tant públic com privat. Jardiner-Viverista, important, es necessari veure com utilitzar la planta i deixar de fer jardins monotemàtics.

 

 

L’objectiu, marcar el camí per la innovació i una major a professionalització del sector.

 

Versión en castellano.