Politica de privacidat

1. INFORMACIÓ DE L’USUARI

El GREMI DE JARDINERIA DE CATALUNYA, d’ara endavant RESPONSABLE, és responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), pel qual se li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial amb l’Usuari. Les operacions previstes per dur a terme el tractament són:

  • L’enviament de comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que permeti realitzar comunicacions comercials i d´interès per als associats. Aquestes comunicacions seran realitzades pel RESPONSABLE i relacionades amb els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors amb els quals hagi arribat a un acord promocional. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
  • Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol dels formularis de contacte que es posin a la seva disposició.
  • Enviar el butlletí de notícies de la pàgina web.
  • Gestionar la relació precontractual y contractual.

Base jurídica del tractament: consentiment de l’interessat, interès legítim del responsable i existència d’un contracte o precontracte.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total dels mateixos.

Comunicació de les dades: Les dades no es comunicaran a tercers, excepte obligació legal.

Drets que ajuden a l’Usuari:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

GREMI DE JARDINERIA DE CATALUNYA. C/ Viladomat,174 – 08015 BARCELONA. E-mail: dpd@gremijardineria.cat2.

2. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L’USUARI

L’usuari, marcant les caselles corresponents i introduint dades en els camps, marcat amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentat en formularis de descàrrega, accepta expressament i lliure i inequívocament que les seves dades són necessàries per atendre la seva sol·licitud, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

El RESPONSABLE informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que realitzi algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels Usuaris. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d’un servei òptim a l’Usuari. En el cas que no es facilitin totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats s’ajustin completament a les seves necessitats.

3. MESURES DE SEGURETAT

Que d’acord amb el que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de la normativa RGPD per al tractament de dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits a l’article 5 del RGPD, pels quals són tractats de manera lícita, lleial, justa i transparent en relació amb l’interessat i adequat , pertinents i limitades al que sigui necessari en relació amb les finalitats per a les quals són tractats.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per implementar les mesures de seguretat establertes pel RGPD amb la finalitat de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

CLÀUSULA PER A CURRÍCULUM VITAE

D’acord amb el que s’estableix en el Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, l’informem que tractarem les seves dades únicament per als processos de selecció de personal realitzats per l’entitat y / o per els associats al GREMI DE JARDINERIA DE CATALUNA. Les dades proporcionades es conservaran durant un màxim de 12 mesos. us informem que aquests currículums es podran comunicar a entitats associades i socis del Gremi de Jardineria de Catalunya per als seus processos de selecció de personal i en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base del seu consentiment. A més, li informem que l’entitat NO prendrà decisions automatitzades.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.

Per a això podrà enviar un email a: gremi@gremijardineria.cat o dirigir un escrit a GREMI DE JARDINERIA DE CATALUNYA C/ Viladomat, 174 – 08015 – BARCELONA – BARCELONA. A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.