Vigila qui contractes

Contracta jardiners professionals per la teva seguretat i el benestar del teu jardí.

Si permets que entri personal no habilitat per fer els treballs de manteniment del teu jardí o piscina, has de saber que estàs permetent un intrús i assumint un risc considerable, ja que la responsabilitat davant de qualsevol imprevist és únicament teva. El contractista, particular o empresa es pot veure obligat per Llei a assumir les responsabilitats per accidents dels operaris de jardineria i els danys i perjudicis que es puguin ocasionar en la prestació del servei. I a més, estaràs completament indefens a l’hora de poder reclamar qualsevol treball mal executat. Exigeix sempre a la teva empresa o professional de jardineria que mostrin la seva alta a hisenda, la pòlissa de responsabilitat civil o qualsevol altre documentació que considereu oportuna. Estàs en el teu dret.

Qualsevol accident serà sota la teva responsabilitat.

Els accidents a la jardineria, malauradament, son més freqüents del que penses.

Pots veure’t obligat per llei a assumir responsabilitats per accidents de persones NO professionals i no habilitades (pirates) que es fan passar per jardiners.

Els resultats d’una mala praxis seran el teu problema.

Tard o d’hora, el servei prestat per la persona NO habilitada t’acabarà sortint més car. Seràs el responsable dels danys per mala praxis que la persona no habilitada faci a jardins i propietats properes.

Deixaràs el teu jardí o terrassa en mans de persones sense formació? La salut del teu jardí depèn del teu jardiner, escolta al professional.

Si pagues les feines en negre podries cometre un delicte.

Si et proposen treballar en negre el pots denunciar;
El Gremi t’ajuda!

Saps que el 35% dels beneficis d’un professional reverteix sempre a través dels impostos en la societat? A qui reclamaràs els treballs mals executats?

Per a més informació pots contactar amb el gremi

El Gremi de Jardinera de Catalunya està al teu costat per ajudar-te si necessites contractar un professional qualificat, assessorament en la gestió dels residus i tots aquells temes relacionats amb el món de la jardineria de casa nostre.

contacta