Som passat amb un present que aposta per un futur, som gremi.

Relacions Gremi de Jardineria
scroll
notes de premsa

fundació de la jardinería i paisatge (NTJ)

La finalitat de la Fundació és promoure i potenciar el coneixement i la qualitat en el mon de la jardineria i el paisatge i els socis del Gremi formem part com a Patrons.

La Fundació de la Jardineria i el Paisatge és una entitat que es va fundar al 2002 amb el nom de Fundació Privada de l’Enginyeria Agrícola Catalana. Des de 2011 canvia de nom i el Gremi entra a formar part del seu Patronat conjuntament amb l’Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya (APEVC) i un any després s’incorpora al seu patronat el Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España.

Un dels propòsits de la Fundació des de la seva creació, ha estat la de redactar, difondre i implantar les normes de referència tècnica en jardineria i en paisatgisme. Aquest objectiu s’ha c5oncretat en la redacció de les Normes Tecnològiques de Jardineria i Paisatgisme (NTJ), les quals van començar a editar-se l’any 1992.

El socis el Gremi tenim accés amb condicions especials

confederació d´horticultura ornamental EDE Catalunya (CHOC)

Entitat que agrupa un ampli conjunt d'associacions, federacions, empreses i col·lectius de sector de la flor, la planta i la jardineria de la que formem part. Un interlocutor important amb les administracions hem encetat diferents campanyes en defensa del sector de la que podem destacar l’actual moviment Viles Florides, referent a la resta de l’Estat.

federació espanyola de ermpreses de jardinería (FEEJ)

La Federació reuneix les associacions de jardineria establertes en les diferents comunitats autònomes d'Espanya. Reconeguda per l'administració pública i els agents socials, la nostra missió principal és representar i defensar els interessos professionals i econòmics de les empreses del sector de la jardineria. El nostre objectiu: és donar suport i millorar el teixit professional de les pimes que són el 99% de les empreses del sector i una altra d'ambdós treballadors, així com el volum econòmic d'aquesta activitat a nivell nacional.

European Landscape Contractors Association (ELCA)

El Gremi està a present a ELCA per l’associació de la FEEJ a aquesta. L'Associació Europea de Contractistes de Paisatgisme (ELCA) promou l'intercanvi d'informació i experiències a Europa. Fundada el 1963 té com a principals objectius:

iberflora

Iberflora és el gran esdeveniment professional de el sector verd a Europa i referent entre les fires de jardineria. La major oferta comercial i formativa dins del negoci de la planta, flor, paisatgisme, jardineria, tecnologia i Bricojardí del calendari professional de el sector i molt més: jornades tècniques, exposicions, congressos, demostracions, premis, exhibicions...

La FEEJ està present a Iberflora organitzant jornades tècniques així com el concurs nacional de jardineria on les seves associacions presenten diferents equips que construeixen jardins temàtics representen les seves comunitats.

notícies relacionades

departament de agricultura

Es el nostre Departament de referència. Els Jardiners tenim al DARP l’interlocutor davant de la resta de Departaments de la Generalitat i de la jardineria catalana davant l’administració estatal. Col·laborador necessari per les activitats present i futures del Gremi.