Les Garberes, en col·laboració amb l’associació l’ERA de Manresa organitzen  cursos de formació no reglada, a Castellar del Vallès, destinada a professionals del sector.

PISCINES NATURALS AMB PLANTES AQUÀTIQUES AUTÒCTONES.  Les plantes aquàtiques són imprescindibles en les piscines naturals o en basses on vulguem gaudir d’una bona qualitat de l’aigua per al bany.

Dies 23 i 30 de setembre, de 16 a 20 h. a Sant Feliu del Racó i a diferents punts del Vallès.

CREACIÓ DE JARDINS SENSE REG.  Aprendrem i coneixerem de primera mà la teoria i la pràctica de la mà de professionals amb més de 20 anys d’experiència en el disseny, la creació i el manteniment de jardins de pocs requeriments hídrics i de conservació.

Dies 14, 21 i 28 d’octubre. A Castellar del Vallès.

AVANTATGES DEL COMPOST RIC EN CARBONI.  Aprenem a fer un compost a mida de l’estat del sòl i de les necessitats dels cultius. I coneixerem els avantatges del compost ric en carboni.

Dimecres, 1 de desembre a Manresa.

DIBUIX DE JARDINS I PAISATGES. Quan el paper reflecteix la projecció de la realitat del verd. Aprendrem a desenvolupar l’expressió gràfica del jardí i crear imatges d’escenes on es reflecteixin els ambients, les formes, els colors i les textures.

Dies 2, 9,14,16 i 21 de desembre de 16 a 20h, a Castellar del Vallès.

PODA NATURAL D’OLIVERA, AMETLLER I FRUITERS.  Podar en harmonia amb l’arbre, el sòl i l’entorn. El clàssic curs de poda amb el Tomàs Llop. Com sempre, grup de dissabte i grup entre setmana.

Inici grup de dissabtes: 11 de desembre.

Inici grup entre setmana: 20 de gener.


« Tornar enrere