Us presentem al primer dels ponents de la Jornada tècnica que celebrarem el dia 9 de març 2022 a Solsona al marc del Fòrum Professional de Jardineria

Miguel Recio

CAT:

Miguel Recio González, de professió enginyer de telecomunicacions, manté des de petit un fort vincle amb el món de la jardineria i el paisatgisme.

Des de l’any 2010 escriu el Bloc «Arañazos en el cielo» i col·labora amb la revista «Verde es Vida». Aquestes publicacions li han permès establir una relació de col·laboració i amistat amb importants actors de el món de la jardineria.

Casat i pare de dues filles, des de l’any 2006 desenvolupa les seves idees sobre jardineria naturalista a la Cirera i l’Ametlla, el seu jardí experimental a la província de Segòvia.

CAST:Miguel Recio González, de profesión ingeniero de telecomunicaciones, mantiene desde niño un fuerte vínculo con el mundo de la jardinería y el paisajismo.

Desde el año 2010 escribe el Blog “Arañazos en el Cielo” y colabora con la revista “Verde es Vida”. Estas publicaciones le han permitido establecer una relación de colaboración y amistad con importantes actores del mundo de la jardinería.

Casado y padre de dos hijas, desde el año 2006 desarrolla sus ideas sobre jardinería naturalista en la Cereza y la Almendra, su jardín experimental en la provincia de Segovia.


« Tornar enrere