Durant la gala presencial s’ha reconegut el treball de 154 municipis de Catalunya i Andorra.

Pel que fa als reconeixements, la Flor d’Or ha estat rebatejada aquest any amb el nom de Flor d’Or Pere Cabot en homenatge a l’històric membre del jurat que va morir en 2019. Aquest guardó, que premia el treball d’un municipi durant l’últim any ha anat a parar a Mollet de Vallès. El jurat ha reconegut la seva trajectòria i l’exemple de gestió tecnològica i qualitat de l’verd urbà.

Mollet de Vallès és, de fet, un dels pocs municipis amb quatre Flors d’Honor que encapçalen el rànquing de puntuacions. A més d’aquesta ciutat, configuren aquest quadre d’honor Almacelles (Lleida), Bagergue (Val d’Aran), Cardedeu (Barcelona), Encamp (Andorra) Figueres (Girona), Llinars de Vallès (Barcelona), Lloret de Mar (Selva) , Malgrat de Mar (Barcelona), Olot (Girona), Sant Cugat (Barcelona), Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), Sant Hilari Sacalm (Selva), Vila-seca (Tarragona) i Roses (Alt Empordà), que obté per primera vegada la quarta Flor.

A més dels 15 municipis amb quatre Flors d’Honor, hi ha 64 més amb tres Flors d’Honor; 57 amb dos Flors d’Honor i 14 amb una Flor d’Honor. També hi ha 4 municipis -Bàscara (Alt Empordà), Sant Martí de Tous (Barcelona), el Masnou (Barcelona) i Soses (Segrià) – que s’han adherit a el moviment en els últims mesos i la seva valoració es farà en l’edició de 2022 .

Veure la nota de premsa sencera

Veure el vídeo lliurament de les Flors d’Honor 2021


« Tornar enrere