Som passat amb un present que aposta per un futur, som gremi.

Serveis Gremi de Jardineria de Catalunya
scroll
promocions socis

consultoría

Quins son el serveis que oferim?

Si ets soci del Gremi disposareu d’una gran cantitat de serveis en diferents àmbits com assesoria especialitzada, informació, tramitació, suport a recursos i licitacions, borsa de treball.

Fes-te soci

innovació i formació

Innovació, altre dels serveis que el Gremi pot ajudar-te amb la col·laboració de PIMEC i experts del sector. En Formació, el Gremi va apostar fa temps per la formació reglada dels cicles de jardineria i ara dona suport a totes les escoles que aposten pel DUAL. El Gremi pot ajudar-te a trobar la millor opció per completar aquelles matèries que et manquen.

Fes-te soci

contractes

Un dels objectius del Gremi es facilitar-vos documents tipus per la gestió dairi mb els clients finals dels socis. En aquest apartat trobareu models de contractes i certificats del sector de la jardineria. Aquests, són una proposta dels mínims que considerem ha de contenir un contracte i són totalment adaptables. Us recomanem que ens informeu dels canvis que hi vulgueu introduir per anar millorant els mateixos.

Us facilitem l’enllaç on trobareu els documents en format word perquè pugueu manipular-los i donar-li el format de la vostra empresa.

Contracte d’execució d’una obra de jardineria

Contracte d’arrendament de serveis jardineria. Manteniment

Certificat Serveis

Certificat Obres

Contracte tipus GIP per assessorament

Per a més informació podeu adreçar-vos a la secretaria del Gremi, al correu electrònic info@gremijardineria.cat o bé al telèfon 934 964 507.

Fes-te soci

concursos i licitacions

Des de el Gremi i només pels socis, oferim diferents serveis relacionats amb la contractació pública.

Licitar no es exclusiu de grans empreses. El Gremi va treballar durant la transposició de la normativa europea a l’actual espanyola i ara fem un seguiment dels incompliments de la mateixa.

El Gremi compte amb una comissió de socis licitadors creada el novembre 2020 assessorada per un gabinet d’advocats experts (ARCO) i amb un protocol d’actuació a l’hora d’estudiar i interposar un recurs. Si vols participar a la Comissió contacta directament amb gremi@gremijardineria.cat

notícies relacionades

plataforma multisectorial contra la morositat

Som socis de la Plataforma Multisectorial Contra la Morositat (PMcM), una confederació d'associacions patronals creada l'any 2008 amb l'objectiu de combatre la delinqüència existent a Espanya i promoure una cultura ètica en compliment dels Terminis de Pagament. Objectius, incloent-hi la implementació pràctica de la Directiva Europea per combatre la morositat en les operacions comercials.

El PMcM reuneix un grup d'institucions sectorials d'arreu d'Espanya, que representen prop d'un milió d'empreses, amb una facturació propera als 150.000 milions d'euros, i donen feina a més de 4,5 milions de treballadors i autònoms.

notícies relacionades

acreditacions material soci

Espai reservat al soci amb accés al full de comanda de material gràfic del Gremi que pugui ajudar al soci. També es pot accedir als documents imprimibles del Gremi.

Identifica’t com a soci del Gremi mentre treballis a un jardí, els teus vehicles i si tens local, també pots posar la placa del Gremi amb el teu nom.

Accés al formulari de comanda de material aquí